Welkom bij de aanvraag PKIoverheid Beroepsgebonden Certificaten van KPN/PKIpartners.

Met dit webformulier vraagt u PKIoverheid Beroepsgebonden Certificaten aan. U registreert zich daarmee tevens als Abonnee van de Certificatiedienstverlening van KPN/PKIpartners (voor zover dat nog niet gebeurd is).

Een uitgebreide toelichting en invulinstructie vindt u hier: KPN/PKIpartners PKIoverheid Toelichting aanvraag Beroepsgebonden Certificaten.

Start hier uw aanvraag voor PKIoverheid Beroeps­ge­bon­den Certificaten. U registreert zich daarmee tevens als Abonnee van de Cer­ti­fi­ca­tie­dienst­ver­lening van KPN/PKIpartners (voor zover dat nog niet gebeurd is). Toelichting en invulinstructie.

E-mail validatie

Om te beginnen, vult u hieronder uw e-mailadres in tezamen met de verificatiecode (captcha) die hieronder als plaatje zichtbaar is.

U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link waarmee u met uw certificaataanvraag kunt beginnen.

Geef uw e-mailadres en de verificatiecode op. U ontvangt dan een e-mail met link om door te gaan met uw aanvraag.

  1. BELANGRIJK:
    • Het e-mailadres dient uw persoonlijke e-mailadres te zijn dat u gebruikt voor de uitoefening van uw beroep.
    • Het e-mailadres is in het verdere verloop van het aanvraagproces alleen wijzigbaar door een nieuwe aanvraag te starten.
    KPN gebruikt dit e-mailadres om u te informeren over de voortgang van uw aanvraag. Dit e-mailadres wordt gebruikt om de uitnodiging voor identificatie te verzenden
  2. Vernieuw Vernieuw captcha


    De tekst is niet hoofdlettergevoelig